Foodformules

Welke foodformule u ook kiest, u kiest voor smaak, kwaliteit en stijl. In buffetvorm, als walking dinner of aan tafel. Onze klassieke keuken garandeert u allure, verleiding bij kaarslicht en een stijlvolle sfeer met aandacht voor elk detail. We serveren u en uw gasten een gastronomisch diner aan een feestelijke tafel met kristal, zilver en fijn porselein.

In de moderne keuken mengen we vernieuwende ideeën, hedendaagse trends en moderne gerechten tot originele en creatieve buffetten. Steeds staan ervaren chefs achter het fornuis. Showcooking ten top.

De sushi-bar en Aziatische streetkitchen zijn twee spectaculaire foodformules. Voor het oog van uw gasten worden de lekkerste sashimi, maki, nigiri en wokgerechten bereid. De bereidingen à la minute tonen vakmanschap. De vlammen uit de wokpannen en de razendsnelle Oosterse chefs zorgen voor entertainment. Geisha’s maken uw gasten wegwijs in de geheimen van het traditioneel sushi eten.

Onze professionele chefs werken steeds met dagverse producten. Ze gaan geen enkel concept en idee uit de weg.
Graag denken we met u mee om uw (bedrijfs)persoonlijkheid extra naar voren te brengen.

Terug

Stuart Catering ©2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | tel +32 473 12 99 79 - fax +32 3 288 08 14 fb