Stübe

Winterbar
De Antwerpse Bodega-WinterBAR in de Waagnatie bracht de voorbije jaren winterse gezelligheid dicht bij huis. Winterpret en sfeermuziek sneeuw en gezellige warmte, eten en drinken in de houten après-skihut zoals de Stübe. In deze pop-up bar met binnen- en buitengedeelte baatte Stuart Catering het restaurant uit in een authentieke sfeer.

Stübe
In deze typische après-skibar met skilatten voor de deur zorgt Stuart Catering voor glühwein en een hete kop chocomelk.
Voor sfeer en gezelligheid ‘een 10’: gedecoreerd met opgezet wild, dierenvellen en heel veel kaarsen.
Op de kaart staan winterse topgerechten: stoofpotje, fondue, raclette, stoemp en choucroute.
Catering perfect volgens wens van de bezoekers op WinterBAR.

Stuart Catering ©2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | tel +32 473 12 99 79 - fax +32 3 288 08 14 fb